MARDİN / NUSAYBİN - Nusaybin Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Ock

İlçemiz Eğitim Kurumlarında çalışan yardımcı personele, kantin görevlilerine, servis şoförlerine ve güvenlik görevlilerine yönelik "Öfke ve Stres Yönetimi" semineri verildi.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Rehber Öğretmenler Toplantıları Okul Öncesi - İlkokul- Ortaokul-Ortaöğretim düzeylerinde ayrı ayrı gerçekleştirildi.

Ock

PDR Bölüm Başkanlığımız tarafından Nusaybin İlçesinde görevli olan okul idarecileri, rehber öğretmenler ve ilkokul sınıf öğretmenlerine yönelik 2021-2022 BİLSEM Öğrenci Tanılama Süreci seminerleri verildi.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Neval BAL tarafından Nusaybin İlkokulu velilerine yönelik Mahremiyet ve ihmal-İstismar konularında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Rehber Öğretmenler toplantımızı gerçekleştirdik. Sorumluluk alanımızda bulunan okul rehber öğretmenleri ile yapılacak çalışmalar görüşüldü.